​Hvorfor solceller?

Fordi solen er den bedste og reneste vedvarende energikilde vi har.

Solceller kan monteres på alle tagtyper, de kan integreres og endda monteres på jorden. De larmer ikke, kræver ingen vedligehold og prisen gør investeringen særdeles attraktiv da tilbagebetalingstiden er lav og solcellernes levetid er høj. Med et solcelleanlæg fra SOLIA skræddersyet til præcis dit behov, kan du være med til at spare på CO2 udledningen og samtidig spare penge.

I 2010 var energiproduktionen i Danmark på 979 PJ, knap 272 milliarder kWh (kilowatttimer). Dette svarer til en udledning på omkring 182 millioner tons CO2. 135 PJ, eller 37,5 milliarder kWh, af denne energi kom fra vedvarende energikilder - knap 14%. Dette kan vi gøre langt bedre og solceller fra SOLIA er netop med til at gøre Danmark grønnere og renere.

Kan det betale sig? Din elregning kan komme ned på 0 kr. Solcellernes levetid er mindst 30 år. Du kan opnå over 300.000 kroner i akkumuleret besparelse i solcelleanlæggets levetid. Og så har vi ikke engang været inde på reduceringen af CO2 emissioner. Jo solceller betaler sig.​

Vi tilbyder alsidige løsninger med solpaneler til erhverv, instutioner og private

Både til nybyg og eksisterende konstruktioner. Hos Andersen EL får du også professionel rådgivning og vejledning, så du kan føle dig godt klædt på når der skal tænkes energirigtigt.

Grøn energi er fremtiden og det drejer sig ikke om os men om den arv vi giver til vores børn og børnebørn. Og glem ikke at grøn energi ikke kun er sund fornuft men også god økonomi.

kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.​

Står du og skal udleje eller ønsker du leje?

Lad os tage en uforpligtende snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KHA Ejendomme ApS

Boligudlejning

Kontakt

Porsevej 5, 7500 Holstebro

Telefon: 61 33 47 14

E-mail: kris@andersenel.dk