​Varmepumper og luftvarmepumper fra Panasonic​

​Varmepumper fra KHA Ejendomme i Holstebro reducerer dine varmeudgifterne til det halve, og det er noget, som de fleste kan forstå. Du får med andre ord et skønnere liv med Danmarks flotteste varmepumper. Vi forhandler luftvarmepumper fra Panasonic, som har et helt unikt og lydsvagt blæserdesign.

Vores varmepumper er lydsvage og kan placeres overalt

​Den indvendige del af vores varmepumper kan placeres i soveværelset uden problemer, fordi lydniveauet når helt ned til 19 dB. Varmepumpen har en høj effektivitet med COP op til 4,6 korrosionsbeskyttelse, således de kan fungere upåklageligt og effektivt i mange år.​

De er i det hele taget udviklet til det nordiske klima, hvilket gør dem til en holdbar løsning i alle danske hjem.

Dårlig lugt, bakterier og støv fjernes

​Alle varmepumper fra Panasonic medfører et perfekt indeklima, og den effektive inverterteknologi holder en konstant temperatur, uagtet du har brug for opvarmning eller nedkøling.​

Dertil kommer, at du får en renere luft, fordi luften passerer gennem tre filtre, som fjerner dårlig lugt, bakterier og mikroskopiske støvpartikler. Visse varmepumper er yderligere forsynet med allergi-filter.

AKTUELT HAR VI FØLGENDE TILBUD PÅ LUFTVARMEPUMPER:​

  • Panasonic CE9​

Du kan kontakte os hos KHA Ejedomme for at få et uforpligtende tilbud på en anden model, eller hvis du har spørgsmål til vores luftvarmepumper. Du kan enten ringe til os på telefon 61 33 47 14, eller du kan sende os en e-mail på kris@andersenel.dk, hvorpå vi svarer tilbage.

Står du og skal udleje eller ønsker du leje?

Lad os tage en uforpligtende snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KHA Ejendomme ApS

Boligudlejning

Kontakt

Porsevej 5, 7500 Holstebro

Telefon: 61 33 47 14

E-mail: kris@andersenel.dk